Info

Mun nimi on Janne Pappila. Olen 41-vuotias helsinkiläinen rento, rohkea ja moniulotteinen valokuvaaja ja videokuvaaja. Jos haluat taltioida tärkeän päiväsi, tapahtumasi tai esitellä yrityksesi tuotteen, laita rohkeasti viestiä ja sovitaan sopiva valokuvauspaketti!

Tuotteitani ovat muun muassa hääkuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, lokaatiokuvaus, kiinteistö-, ja asuntokuvaus, dokumentaarinen kuvaus, mainoskuvaus, videokuvaus, äänitallennus, editointi, videoeditointi, opetus ja konsultointi, journalistiset palvelut, kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, graafikon työt, mediatuotanto ja kuvankäsittely asiakkaan toiveiden ja persoonallisuuden mukaisesti.

Valokuvaajana haluan näyttää asioita, joita ei tavallisesti ohimenevässä tilanteessa huomaa. Haluan ikuistaa katoavat voimakkaat hetket kesken vauhdikkaan toiminnan, ja tallentaa ilmeet, herkätkin tunnetilat ja korvaamattomat muistot. Tuotekuvauksissa toteutan selkeitä mutta mielenkiintoisia ja houkuttelevia kuvia.

Olen suorittanut erilaisia kuvauksia muun muassa, Sanoma Media Finlandille, Arctic Startupille, Lataamo Groupille, Lecalle, Ideal PLM:lle, Clas Ohlsonille, Naisten Oma Pörssiklubille, Suomen metsäyhdistykselle, Procom Oy:lle, Solitalle, Providental Oy:lle, Siemensille, Suomen Mentoreille, Trimblelle, Hopiasepille,  VRJ:lle, Infernolle, Soundille, Rumballe, Imperiumille, Kaaoszinelle, Marathonfotolle ja X-tremelle. Olen kuvannut lukuisia häitä ja hääpareja omannäköisissään ympäristöissä. Kuvaan myös ammattimaisia videoita, joita yhä useammat asiakkaani tällä hetkellä toivovat.

Ennen valokuvaajan uraani tein erinäisiä ATK- ja metallialan töitä kymmenisen vuotta, ja vuonna 2013 päätin suunnata luovalle alalle. Lahden Kansanopiston valokuvauslinjan jälkeen kävin Stadin ammattiopiston, jossa suoritin valokuvaajan ammattitutkinnon. Valmistumisvuoteni syksyllä 2016 aloitin työkokeilun Petri Mast Photographyn palveluksessa täysipäiväisenä assistenttina, erinomaisessa kisällinopissa. Täysipäiväisenä ammattivalokuvaajana olen työskennellyt keväästä 2017.

Aloitin kuvaamisen yhdeksän vuotta sitten ostamalla ensimmäisen Canon-järkkärini. Olen soittanut eri bändeissä yli 20 vuotta ja rakkauteni musiikkiin näkyi myös ensimmäisissä kuvauskeikoissani raskaan musiikin konserteissa. Musiikin lisäksi rakastan elokuvien ja teatterin maailmaa, rokkareita ja näyttelijöitä, räiskyvimpiä massasta erottuvia valopilkkuja mutta myös hienovaraisemmin karismallaan kutsuvia hahmoja, ja juuri populaarikulttuurin maailmaan kamerani tarkentuu edelleen aina mahdollisuuksien mukaan. Se antaa inspiraatiota ja näkemyksellisyyttä muuhunkin työskentelyyn.

Olen ennakkoluuloton enkä pelkää lähteä mihinkään tilanteeseen kamerani kanssa. Osaan kohdata ihmiset lämmöllä ja rennosti kuvaustilanteissa, joita moni saattaa jännittää. Muita vahvuuksiani ovat monipuolisuus,  muuntautumiskyky, yksilöllisyys ja erinomaiset kuvankäsittelytaidot.

Suosituksia

We were very happy with our choice. We would definitely recommend Janne to anyone who is looking for a great photographer.

A Happy Couple

Yhteistyö sujui mainiosti ja saimme yrityksemme näköiset ammattimaiset kuvat. Kiitos!

Clas Ohlson

Janne on todella ammattimainen kuvaaja ja mukava henkilö, jonka kanssa tulee helposti toimeen. Hänelle oli helppo esittää toiveita ja ideoita. Olimme erittäin tyytyväisiä sekä hääpotretti että hääjuhlakuviin. Kokemuksemme perusteella voimme suositella häntä vahvasti hääkuvausta harkitseville.

Onnelinnen pariskunta

Saatiin tosi sujuvasti ja nopeasti kuvauskeikka onnistumaan haastavalle työmaalle. Kuvista tuli hienoja ja niitä voi käyttää monipuolisesti markkinoinnissamme.

Leca Finland Oy

Tuhannet kiitokset! Kaikki meni aivan täydellisesti: Teknisesti nappiin, hyvässä hengessä ja kaikin tavoin kohdalleen. Super.

Hopiasepät

Kuvaaja oli oma-aloitteinen ja melko vähäisellä briiffillä onnistui saamaan oikein hyviä kuvia. Päivä oli pitkä, mutta kuvaaja jaksoi hienosti koko päivän. Meidän asiakas oli tyytyväinen tulokseen eli kuviin, joten mekin olemme

HRG Events

Lämmin suositus Jannelle hääkuvaajana – olimme oikein tyytyväisiä sekä potretti- että hääjuhlakuviin. Yhteistyö oli mukavaa, yhteydenpito tehokasta ja kuvat saimme häiden jälkeen nopealla aikataululla. Huipputyyppi ja upeita kuvia!

Onnellinen pariskunta

Ota yhteyttä!


fiSuomi
%d